20 Aralık 2010 Pazartesi

Let me come home



VajraBrush ile Alan'ın Saykadelik mekanında yapılan kahvaltıların tadına doyum olmaz.
Bu parçaya ciddi şekilde takılan biri olarak tavsiyem klibi arka arkaya 11 defa izlemeniz ve her izlemede sadece bir grup elemanına odaklanmanız. Grupta 10 kişi var, yanlış saymadım biliyorum. Tüm grup üyelerini birer defa izledikten sonra bayan vokali bir daha izleyin. 



4 yorum:

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

A ah, bu yazıyı görünce nedense şaşırdım ama çok da sevindim :) VajraBrush, Alan's Psychedelic Breakfast, wackybacky, Benjamin hepimiz sana ayrı ayrı teşekkür ediyoruz güzel cümlen için!

elamanlar öyle "güzel" ki üst üste 10 kere izlememek işten değil! ben ilk defa izledikten sonra 10 değil ama abartısız 5 kere daha izlemiştim. amaç zaten "takılmak" gibi gelmişti bana, bozuk plak misali yani,öhö öhö, neyse...:p

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

ya ben bi' de o en alttaki The World Is A Deaf Machine'i çok sevdiğimi söylicektim. istediğim yönde çeviriyorum, bazen hızlı bazen yavaş, altını üstüne getiriyorum kimi zaman da. mimleniyorum bi' de, eğlenceli :)

yani o dünya sanmasın ki duymayanlar, duyarsız kalanlar var üzerinde! sesimizi çıkarıyoruz, o da duysun bizi!:)

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

kalabalık grupları ve çok sesliliği severim. özellikle farklı enstrumanlar (mızıka, akordeon) kullanılarak icra edilen müziklerin tadına doyum olmuyor, insanın değil 11 22 33 44 defa dinleyesi geliyor ki dün gece uyumadan önce klibi indirip 5 6 defa ard arda izlemişimdir. sürekli playe basmak sıkıcı geliyor =) albüm kaydı bu kadar etkileyici değil, arada bir yerde hata yapıp gülüşüyorlar, işte o kısmın tadı bir başkaydı. albüm kaydının çok farklı bir tadı var ama yok klip en iyisi, görsellik güzeldir..
sevgili VajraBrush, Alan's Psychedelic Breakfast, WackyBacky ve Benjamin ben de sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum =)

dünyanın üzerinde duyarlı bir "izmir" imini görünce, izleniyor olmanın verdiği keyifle bende bir tur attırıyorum kendi ekseninin aksi istikametinde ve kimi zaman kuzey güney yönünde, ki öylesi daha zevkli oluyor..

isim babası için bkz: http://listen.grooveshark.com/s/The+World+Is+A+Deaf+Machine/3p22kk

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

bu arada birtakım fotoğraflar için halen iletişime girmiş değilsiniz sevgili wackybacky. link veremiceğimi belirtmek istiyorum ona yüzden iletişim şart =)

The World is a Deaf Machine