30 Mayıs 2011 Pazartesi

This is my MİM



Sevgili Wackybacky beni can evimden mimledi. Tüm işlerimi bıraktırdı düşdündürmeye başladı.
Kendisi verebileceğim cevapların ne kadar çok fazla olacağını da çok iyi biliyor. Mimlediği diğer değerli insanların ve kendisinin de öyle düşündüğüne eminim.

Benim cevabım biraz farklı olacak. Ne post dünyasından gelecek ne de TOOL dünyasından. Bambaşka bir galaksiden, bambaşka bir kafadan.

Aslında bu bir müzk parçası da değil. Bir kitabı, bir filmi bir hayatı içine sıkıştıran bir kara delik gibi adeta.
Çok uzun zamandır benimde sabahları alarm müziğimdir kendisi. Her sabah bana kapıyı açıp bir adım içeri atmamı söylüyor. Bi ara kendisinden uzaklaşmak istedim, daha neşeli daha melodik müziklerle uyanmayı denedim ama ı ıh olmadı. Uyanıp adım atmak yerine yeniden uyumama neden oldu. Neredeyse işimden oluyordum. Demekki hayatta neşeli olmak pek işe yaramıyormuş dedim sonra yeniden geri dönüş yaptım. Yine herzamanki gibi sabahları kapıyı açıp bir adım atıyorum artık.

Yukardaki flashı bir zamanlar Fight Club'ın Türkiye'deki forum sitesinden araklamıştım. Arak esnasında tüm html kodlarını öğrenmişimdir heralde. Öyleki sitenin en derinlerine inip .swf kodunu bulmak baya bir zamanımı almıştır. Parça The Dust Brothers'a aittir. Ve evet vokalde Tyler Durden'ın ta kendisi vardır.

6 yorum:

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

efendim öncelikle teşekkür ederim! bekledik,bekledik, beklediğimize değdi hatta öte bile geçti!

sonrasında ne diyeyim bilemedim bi OFFFFF! çektim, iyi anlamda. :)

TOOL ya da post evreninden bir şeyler beklenilenler arasındaydı zaten ve seçenek tabii ki de çokçaydı ama BU NE!? :)

İnsan defalarca ölebilen bir hayvandır. Öldüm! Saygılar...

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

i say evolve! and let the chips fall where they may...

sonrasında biz teşekkür ederiz. Ben ve 3. tekil şahsım. nam-ı diğer gölgem. nicedir bu kadar yoğun girmemişizdir bu kara deliğe, çokta iyi güzel oldu ayrıca.

TOOL ve Post'tan önce bu vardı, aslında nostalji adamı değilimdir ama bunun ne kadar önemli ve anlamlı odlugunu gayet iyi biliyorsun..
Chuck abimize ve edebiyat dünyasına yapılan saygısızlık sonrası iyi denk geldi diyorum. Ben bu haftasonu alayım yeniden okuyayım kendilerini...

Hayat ölümün biyolojik olarak aktif safhasıdır, hiç birimiz yaşamıyoruz, hepimiz yavaş yavaş ölüyoruz... Sevgiler!

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

Ben o "gölge"lere hayatın bu "biyoloji"k olarak aktif safhasını da feda ederim yahu! ama o zaman ne anlamı kalır ki değil mi? kendi tezimi kendim çürüttüm, iyi değilim :) Hoşçakalın.

öz dedi ki...

oha çok etkileyici. söz bulamıyorum, o kadar.

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

oha çok etkileyici dedin ya zaten, söz bulmuşsun işte =)

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

o gölgeler sizi hep görmek ister efendim, siz hayatınızın her safhasında bizlerle kalın kafi =) iyisiniz ayrıca, gayet iyi =)

The World is a Deaf Machine