29 Mayıs 2011 Pazar

Akıllara zarar albüm haberleri...





Akıllara zarar haberler serisinde akli dengeyi bundan daha fazla sarsabilecek bir haber olabileceğini düşünmüyorum. Belki konser haberlerinde olabilir ama bu haber olmadan diğerinin gerçekleşmesi biraz güç.
Çok uzun zamandır bekliyorduk. 2010 mayısı denildi gelmedi, 2011 mayıs denildi içindeyiz halen gelmedi. Şimdi de 2012 mayıs dediler. Sabırla ve sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ancak açıkçası korkularım var. Ama hangisinden korkacağıma da karar verebilmiş değilim. Yeni albümün metabolizmaya vereceği zarardan mı korkmalıyım yoksa en üst düzeyde olan beklentilerin nasıl karşılık bulacağından mı bilemedim. Durum o kadar vahimki iki saattir şu cümleyi bile kuramadım.
Hoş kıçı kırık ingilizceyle ne dediklerine dair tam olarak bir çıkarım yapamadım ama "new CD will be released on MAY 22, 2012 (or MAY 15, 2012)"cümlesi bana yetti. Hatta arttı. Artık hangi kafayla kim yazmışsa bu mektubu.

Koca bi sene daha bekleyecez, ama değecek, tüm kuşkular korkulara rağmen değecek. Ve şayet uslu bir çocuk olursak gelecek sene TOOL'u canlı izleme şansına bile sahip olabiliriz.

4 yorum:

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

kolum kanadım kırıldı ya! çok alıştırmıştım kendimi yeni TOOL albümü geliyor diye :(

FUCK!

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

nasıl şimdi anlamadım ben. hoş yazılanıda tam anlamadım halen, bir cümleye bağımlı bir sevinçti benimki, tamam beklemek zor olacak ama en azından daha somut bir haber var elimizde. yani sanrım. of 2 gündür kafam bimilyon zaten..

şimdi sen bu sene mi bekliyordun, ondan mı kol kanat tahribatına ugradın?

Alan's Psychedelic Breakfast dedi ki...

evet evet, bu sene artık tamadır, geliyor ha bu ay ha haziran ayı diye düşünmekteydim ama...

ciddi anlamda üzgünüm...

Coordinate of Useful Idiot(s) dedi ki...

evet bu durumu daha önce konuşmuştuk ama elden ne gelir, en azından somut bir tarihimiz var artık. tabi o tarihte gelirse diyoruz ki artık gelsin diyoruz.
üzüntüden çok buruk bir sevinç diyelim bence, 1 sene daha beklemenin, günleri saymanın dayanılmaz hafifliğini yaşayalım...

The World is a Deaf Machine