31 Ağustos 2010 Salı

Tindersticks Vol.1




Tarih: 20-21 eylül 2010
Yer: Babylon

Belki birçok insan için basit bir konser duyurusudur. Sevmeyenler çoğunlukta olabilir. Birçok insan kim olduklarını bile bilemiyor olabilir. Önemli değil. Bilmemelerine sevinirim. Bizleri konser alanında rahatsız etmeyecekleri için kendilerine teşekkürü bir borç bilirim. Bencilmiyim? Evet!
Stuart abim kendilerini beğenmeyenlere "Biz yapmak istediğimiz türde müzik yapıyoruz. Bu türü sevmeyenler olabilir. Onların sorunudur. Biz başkalarının zevklerine göre müzikal kalitemizden ödün vermeyeceğiz" demiştir o şahane ingiliz aksanıyla ki kendilerine olan sempatimde bu aksanın rolü büyüktür.

Dün akşam gece uyumadan önce çok değerli bir dostumun beni bu haberle gark etmesi üzerine hemen İstanbul planları yapmaya başladım. Uçak bileti kontrol et, İstanbulda'ki güzel insan!(lar)la iletişime geç.

Ancak şu cümleyide tekrarlamadan edemicem. Lhasa de Sela ablamız yaşıyor olsaydı ve Stuart abimle "Sometimes It Hurts" söyleseydi ya bize. Ya da söylemeseydi de yaşıyor olsaydı ya sadece...





Dikkat! Şarap İçerir.
Binbir güçlükle bulunmuş Tindersticks - Curtains albümü tozlu rafından çıkarılır. CD sürücüsüne takılır. En kırmızısından bir şarap eşliğinde konser gününe kadar beklenir. 


Hiç yorum yok:

The World is a Deaf Machine